- 4236
- ۱۳۹۴/۱۱/۲۷ - ۰۶:۴۹
- 498 بازدید
تهیه خورش کنگر : ابتدا گوشت ها را قطعه قطعه کنید و بشویید سپس قابلمه ای را آماده کنید و مقداری روغن درون قابلمه بریزید و گوشت های قطعه قطعه شده را درون آن بگذارید و تقت دهید. بعد از آن که گوشت مقداری پخته شد، مقداری نمک و پیاز سرخ شده را به همراه ۳ پیمانه آب به آن بیفزایید و اجازه دهید بپزد. در همین زمان، کنگرها را پاک کنید و تیغ های آن[…]
تهیه خورش کنگر : ابتدا گوشت ها را قطعه قطعه کنید و بشویید سپس قابلمه ای را آماده کنید و مقداری روغن درون قابلمه بریزید و گوشت های قطعه قطعه شده را درون آن بگذارید و تقت دهید.
بعد از آن که گوشت مقداری پخته شد، مقداری نمک و پیاز سرخ شده را به همراه ۳ پیمانه آب به آن بیفزایید و اجازه دهید بپزد.
در همین زمان، کنگرها را پاک کنید و تیغ های آن را با چاقو یا قیچی بردارید و آن ها را خرد کنید. معمولا کنگرها باید به اندازه ۲ بند انگشت باشند .
ولی شما می توانید آن ها را بزرگ تر یا کوچک تر هم خرد کنید اما نباید آنقدر ریز باشند که درون خورش پیدا نباشند. سپس یک ماهیتابه آماده کنید و کنگرها را با مقداری روغن تفت دهید و به همراه نعناع و جعفری خرد شده اجازه دهید مقداری سرخ شود.
سپس مقداری زعفران دم کرده به همراه نمک و فلفل به آن بیفزایید. وقتی که کنگر مقداری سرخ شد، همه این مواد را به قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید، اضافه کنید و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. معمولا خورشت کنگر را با پلو سرو می کنند.
طرز تهیه خورش کنگر
گوشت ران یا ماهیچه گوسفند : یک کیلو
نعنا و جعفری : نیم کیلو
کنگر : یک کیلو
آب نارنج یا آبلیمو : یک استکان
پیاز سرخ شده: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده : یک دوم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم