- 3924
- ۱۳۹۴/۱۱/۱۷ - ۰۲:۵۷
- 525 بازدید
تهیه پاستای رشته ای با میگو : ابتدا یک قابلمه آماده کنید و به اندازه ۲ لیتر آب در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در همین زمان گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک ماهیتابه آماده کنید و روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود. سپس میگو هایی که پوستشان را گرفته اید و پاک[…]
تهیه پاستای رشته ای با میگو : ابتدا یک قابلمه آماده کنید و به اندازه ۲ لیتر آب در آن بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
در همین زمان گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک ماهیتابه آماده کنید و روی حرارت بگذارید و ۱ قاشق روغن زیتون داخل آن بریزید و اجازه دهید روغن کمی داغ شود. سپس میگو هایی که پوستشان را گرفته اید و پاک کرده اید را داخل روغن بریزید و مقداری تفت دهید. نیازی به سرخ شدن کامل میگوها نیست
. در همین مرحله گوجه فرنگی های خرد شده و ریحان و سیر (خرد شده یا له شده) به همراه مقداری نمک و فلفل را به میگوها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و بعد از آن ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. سپس ۱ قاشق غذاخوری نمک را به قابلمه حاوی آب اضافه کنید،
وقتی که آب در حال جوشیدن است، پاستای رشته ای را داخل آن بریزید و به مدت ۳ دقیقه اجازه دهید بپزد. سپس پاستا را آبکشی کنید و آن را به مخلوط مواد میگو و گوجه فرنگی بیفزایید. در همین زمان روغن زیتون باقیمانده را روی پاستاها بریزید و همه این مواد را کاملا مخلوط کنید و در ظرف موردنظر سرو کنید.
مواد لازم برای تهیه پاستای رشته ای با میگو
میگوی خام : ۱۵۰۰ گرم
پاستای رشته ای : ۵۵۰ گرم
روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
برگ ریحان: ۱/۳ فنجان
گوجه فرنگی : ۴ عدد
سیر : ۳ حبه
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم