- 401
- ۱۳۹۳/۰۹/۱۱ - ۰۷:۲۳
- 818 بازدید
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه سوپ هویچ و زنجبیل را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد. روش تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای سرماخوردگی مواد لازم سوپ : روغن زیتون یا روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری آب مرغ و یا عصاره مرغ به میزان لازم سیب زمینی خرد شده ۱ عدد نمک و فلفل به میزان لازم هویج ۴ عدد ۵۰۰ گرم پودرزنجبیل ۱ قاشق چایخوری[…]
امروز قصد داریم برای شما خوانندگان مجله آشپزی جذاب ترین ها روش تهیه سوپ هویچ و زنجبیل را آموزش دهیم و امیدواریم مورد توجه شما قرار گیرد.
روش تهیه سوپ هویج و زنجبیل برای سرماخوردگی
مواد لازم سوپ :
روغن زیتون یا روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ و یا عصاره مرغ به میزان لازم
سیب زمینی خرد شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
هویج ۴ عدد ۵۰۰ گرم
پودرزنجبیل ۱ قاشق چایخوری
جعفری و پیازچه ساتوری شده به همراه ساقه ۲ فنجان
پیاز خرد شده ۱ عدد
طرز تهیه :
ابتدا پیاز و سیب زمینی و هویج های خر شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.
آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند.
بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.
ابتدا پیاز و سیب زمینی و هویج های خر شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم می ریزیم و کمی تفت می دهیم سپس سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را اضافه می کنیم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه می کنیم.آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه می کنیم و درب ظرف را می گذاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند.بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدند به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در می آوریم و داخل ضرف مورد نظر سرو می کنیم.