- 6062
- ۱۳۹۶/۰۱/۱۸ - ۰۴:۰۱
- 755 بازدید
شرایط نگهداری کاکتوس در زمستان : کاکتوسها در مجموع گیاهان کم توقعی هستند و نیاز به مراقبت زیادی ندارند اما آنها به نور کامل آفتاب احتیاج دارند و بنابراین همانگونه که در بالا اشاره شد، در ماههای زمستان در منازل باید آنها را پشت پنجرههای رو به جنوب گذاشت. بیشتر کاکتوسها فصل زمستان را در حالت رکود سپری میکنند. در این حالت در محل نسبتاً سردی (حدود ۱۰ درجه سانتیگراد) نگهداری میشوند. برخی از آنها در[…]
شرایط نگهداری کاکتوس در زمستان : کاکتوسها در مجموع گیاهان کم توقعی هستند و نیاز به مراقبت زیادی ندارند اما آنها به نور کامل آفتاب احتیاج دارند و بنابراین همانگونه که در بالا اشاره شد، در ماههای زمستان در منازل باید آنها را پشت پنجرههای رو به جنوب گذاشت.
بیشتر کاکتوسها فصل زمستان را در حالت رکود سپری میکنند. در این حالت در محل نسبتاً سردی (حدود ۱۰ درجه سانتیگراد) نگهداری میشوند. برخی از آنها در این حالت احتیاج به آبیاری هم ندارند .
در صورتی که کاکتوسها در سایه نگهداری شوند، به تدریج طراوت و زیبایی خود را از دست میدهند، برخی از آنها رشد غیر عادی میکنند، ولی زنده باقی میمانند و بعد از قرار گرفتن در محل مناسب دوباره به حالت عادی بر میگردند و طراوت خود را باز میآبند.
آنچه که مسلم است کاکتوسها در سایه گل نمیدهند. توصیه میشود، در اوایل بهار که رشد خود را دوباره شروع میکنند، به آنها آب و هوای بیشتری داده شود و در اواسط بهار به محیط خارج از اطاق برده شوند.
خاک مناسب برای کاکتوس
خاک مناسب برای کاکتوسها از مواد زیر تشکیل میشود :
یک سوم کود پوسیده، یک سوم برگ پوسیده و یک سوم خاک مرغوب باغچه و بعد به مقدار کل مخلوط بدست آمده ماسه شسته اضافه شود.
در هنگام تعویض گلدان و جابه جایی کاکتوس دقت کنید ریشه کاکتوس آسیب نبیند و حتما یک تا دو روز بعد از جابه جایی کاکتوس گیاه را آب دهید.
بهترین زمان برای تعویض گلدان و جابه جایی کاکتوس اواخر زمستان است.
عوارض و مشکلات مهمی که ممکن است برای کاکتوس پیش بیاید
دراز و باریک شدن شاخهها و ساقه کاکتوس که علت آن کم نوری میباشد.
پوسیدگی ریشه و لهیدگی ساقهها که ناشی از آبدهی زیاد میباشد.
چروکیدگی و خشک شدن شاخهها و ساقهها و برگهای کاکتوس که ناشی از آبدهی کم میباشد.
شاخه و برگ ریزی و نداشتن رشد مناسب که ناشی از نبود هوای مناسب در محل نگهداری و یا نبود خاک مناسب و کمبود مواد غذایی است.
آفات و بیماریهای کاکتوسها
حشراتی که بیشتر به کاکتوسها حمله میکنند شامل شته، شپشکهای سپردار و شپشکهای آرد آلود، تریپسها و کنهها، حلزونهای صدفدار و بی صدف هستند.
پیش از تصمیم گیری برای درمان، باید نوع حشره یا بیماری را تشخیص داده و با همکاری کارشناس آفات و بیماری برای درمان آن اقدام نمود.
آبیاری بیش از اندازه، شکستگی، بریدگی، حمله و هجوم لاروها و گزیدگی حشرات یا رطوبت بیش از حد، از راههای پیدایش بیماریهای قارچی میباشند. برای مبارزه باید گیاهان آلوده را از محل دور کرد.
+ کلیک نمایید و عضو تلگرام جذاب ترین ها شوید