- 4206
- ۱۳۹۴/۱۱/۲۶ - ۰۶:۳۸
- 508 بازدید
کاسرول تن ماهی با قارچ : امروز در این پست در مجله اینترنتی جذاب ترین ها قصد داریم روش تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم . کاسرولها معمولا به خاطر داشتن چربی زیاد بدنام شدهاند بیشتر دستورهای سنتی از سس مایونز، سوپهای خامهای و یا خامههای بسیار زیاد برای پخت این غذا استفاده میکنند. خوشبختانه تنها با انجام تغییرات کوچک، میتوان کاسرول را به غذایی سالم تبدیل کرد. برای ۶[…]
کاسرول تن ماهی با قارچ : امروز در این پست در مجله اینترنتی جذاب ترین ها قصد داریم روش تهیه کاسرول تن ماهی با قارچ را به شما عزیزان آموزش دهیم .
کاسرولها معمولا به خاطر داشتن چربی زیاد بدنام شدهاند بیشتر دستورهای سنتی از سس مایونز، سوپهای خامهای و یا خامههای بسیار زیاد برای پخت این غذا استفاده میکنند.
خوشبختانه تنها با انجام تغییرات کوچک، میتوان کاسرول را به غذایی سالم تبدیل کرد.
برای ۶ نفر
زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
زمان پخت:۴۵ دقیقه
زمان آغاز تا اتمام کار: کمتر از یک ساعت و ۱۵ دقیقه
مواد لازم:
یک و یک دوم پیمانه ماکارونی
دو عدد برگ بو
چهار پیمانه لوبیا سبز خرد شده
نصف پیاز متوسط خرد شده
یک پیمانه قارچ خرد شده
دو قاشق چایخوری پودر سیر
یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
سه قوطی ماهی تن
دو و یک دوم پیمانه شیر بدون چربی
یک دوم پیمانه آرد سبوس دار
دو قاشق غذاخوری آرد ذرت
یک پیمانه پانکو
طرز تهیه:
– ابتدا فر خود را با بر روی ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید و بگذارید از پیش گرم شود.
– آب را بجوشانید و ماکارونی و برگ بو را داخل آن بریزید.
– در یک کاسه بزرگ، لوبیاهای سبز، پیاز و قارچها را مخلوط کنید.
– در یک کاسه کوچک، آرد را با آرد ذرت و تمامی ادویهها ترکیب کنید .
– زمانی که ماکارونی آماده شد، آبکشی کنید و به کاسه سبزیجات اضافه نمایید .
– تن ماهی را به همین کاسه اضافه کنید .به آرامی شیر را به مخلوط اضافه کنید و سپس ادویهها و آرد را بیفزایید .
– بعد از ترکیب شدن، در یک ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پانکو بپوشانید .
– اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در فر بپزد.
– دمای فر را تا ۳۵۰ درجه فارنهایت پایین بیاورید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر در این دما بپزد .