آموزش تهیه سس تارتار

مجموعه: آموزش انواع غذاها, غذاهای ساده, مجله آشپزی تعداد بازدید: 67
آموزش تهیه سس تارتار

آموزش تهیه سس تارتار

آموزش تهیه سس تارتار بسیار ساده و آسان است به همین خاطر می توان این نوع سس را با دو روش متفاوت در منزل تهیه کرد این سس در قرن نوزدهم وارد کتاب آشپزی شد و در واقع از سس فرانسوی گرفته شده است.
.

مواد لازم :

  • سس مایونز: سه چهارم پیمانه
  • آبلیمو: یک چهارم پیمانه
  • پیاز یا پیازچه: یک قاشق غذاخوری
  • ترخون: نیم قاشق غذاخوری
  • کیپر: نیم قاشق غذاخوری
  • خیار شور: یک قاشق غذاخوری
  • جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

.

این نوع سس در واقع سس تارتار میگو است و برای سرو میگو سوخاری از آن استفاده می شود ادویه و چاشنی های متنوع در این نوع سس اهمیت بسیار زیادی دارد. همچنین این سس را می توانید برای طعم متفاوت ناگت نیز استفاده کنید.
.

طرز تهیه سس تارتار میگو :

برای شروع ابتدا باید سس مایونز فراهم کنید. می توانید سس مایونز را نیز به سبک خانگی آماده و تهیه بفرمایید سس مایونز را در ظرفی ریخته و بر روی آن آبلیمو بریزید خیار شور را نیز برداشته و خرد کنید.
حالا به اندازه ی یک قاشق غذاخوری از خیار شور برداشته و با سس و آبلیمو مخلوط کنید و در مرحله بعدی طرز تهیه سس تارتار میگو پیاز را برداشته و خرد کنید آن گاه پیاز را نیز به سایر مواد اضافه کنید . کیپر ، سبزیجات معطر مانند جعفری و ترخون را نیز خرد کرده و به باقی مواد اضافه کنید.
.
تمام مواد را با هم مخلوط و در نهایت نیز در صورت لزوم نمک و فلفل اضافه کنید و حالا سس را در ظرف شیشه ای بریزید و داخل یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که این نوع سس حداقل باید به مدت یک ساعت در یخچال باقی بماند تا طعم کلیه مواد سس با هم ادغام و ترکیب شود. هر چه زمان طولانی تری در یخچال باقی بماند بهتر است.

آموزش تهیه سس تارتار

آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار   آموزش تهیه سس تارتار  

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش تهیه سس تارتار”

قالب تفریحی