- 8130
- ۱۳۹۷/۰۴/۱۸ - ۰۳:۳۳
- 1,136 بازدید
. هات داگ تا قبل از جنگ جهانی اول به فرانکفورتر مشهور بود که از نام شهر فرانکفورت در آلمان گرفته شده ولی پس از پایان جنگ به علت عواطف ضد آلمانی به هات داگ تغییر نام داد و از آن به بعد نیز به همین نام مشهور گشت. . گوشت مورد استفاده در تهیه هات داگ اصلی، مخلوطی از گوشت گاو و خوک بوده اما در کشورهایی که مصرف گوشت خوک حرام است فقط گوشت گاو[…]
- هات داگ گاو، که در آن از گوشت گاو استفاده شده است.
- هات داگ بوقلمون، که در آن از گوشت بوقلمون استفاده شده است.
- هات داگ پنیری، که به آن پنیر پیتزا یا پنیر پرورده افزوده میشود.
- هات داگ چیلی، که روی آن فلفل تند ریخته میشود.
- هات داگ ذرت، که به سیخ کشیده شده و در خمیر تهیه شده از آرد ذرت سرخ میشود..
.
طرز تهیه هات داگ ساده بدون فر :
مواد لازم | |
گوشت گوساله بدون استخوان | ۱۱۲۵ گرم (۱ کیلوگرم و ۱۲۵ گرم) |
نمک | ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی گرم) |
پودر خردل | ۱ قاشق غذاخوری (۱۵ میلی گرم) |
پودر پاپریکا | ۲ قاشق غذاخوری (۱۰ میلی گرم) |
پودر تخم گشنیز | ۱ قاشق چایخوری (۲ میلی گرم) |
پودر فلفل سیاه | ۱/۴ قاشق چایخوری (۱.۲۵ میلی گرم) |
پودر سیر | ۱ قاشق چایخوری (۵ میلی گرم) |
شربت ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
آب یخ | ۱ فنجان (۲۵۰ میلی لیتر) |
گوشت را دوبار چرخ کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
نمک را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید و با دست ورز دهید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
روی ظرف حاوی گوشت را با سلفون بپوشانید و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید.
گوشت را از یخچال خارج کرده، پودر خردل، پاپریکا، پودر تخم گشنیز، پودر فلفل سیاه و پودر سیر را به آن اضافه کنید. گوشت و ادویه جات را با دست خوب ورز دهید تا مواد کاملا با هم مخلوط و یکدست شوند.
.
شربت ذرت را به مایهی گوشت اضافه کرده و با دست خوب مخلوط کنید. افزودن مایه ذرت، باعث شکل پذیری و چسبندگی بهتر مواد میشود.
مایهی گوشت را در ظرف درداری ریخته و حدود ۳۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. اگر قصد دارید از روش سنتی برای کاور کردن سوسیس استفاده کنید، ۳۰ دقیقه فریز کردن کافی است، ولی اگر از روش کاور کردن استفاده نمیکنید، بهتر است مایهی گوشت را حدود ۳ ساعت در فریزر قرار دهید تا حالت نیمه یخ پیدا کند.
مایهی گوشت را از فریزر خارج کرده و در غذاساز ریخته و ۱/۲ فنجان (۱۲۵ میلی لیتر) آب یخ به آن اضافه کنید غذاساز را روشن کنید تا مخلوط نرمی حاصل شود میتوانید تا حدود ۱ فنجان آب یخ به مواد اضافه کنید تا مایهی گوشت به حالت خمیری یکدست درآید.
..
روش اول کاور کردن مایه گوشت :
کاور را حدود ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید. بهتر است این مرحله را در فاصلهای که مایهی گوشت در فریزر سرد میشود، انجام دهید.
قالب مخصوص سوسیس را روی چرخ گوشت نصب کرده، یک سر کاور را روی قالب بچسبانید و کاور را دور آن بپیچید تا به انتهای دیگر برسید.
مایه گوشت را در چرخ گوشت بریزید. چرخ گوشت را روشن کنید تا مواد وارد قالب شوند و سپس آن را به داخل کاور هدایت کنید.
پس از اینکه درون کاور از مایه گوشت پر شد، انتهای کاور را از قالب جدا کرده و گره بزنید سپس آن را به قسمتهای مساوی (حدود ۱۵ سانتیمتر) تقسیم کرده و قسمتها را با پیچاندن کاور از هم جدا کنید.
هات داگهای کاور شده را در ظرفی قرار داده و حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
..
روش دوم کاور کردن مایه گوشت :
یک لایه سلفون روی سطحی صاف پهن کنید.
مایه گوشت را وسط سلفون قرار دهید.
سپس سلفون را به دقت رول کنید و دو طرف آن را کاملا ببندید به گونهای که هوای اضافه خارج شود.
رول گوشت را به قسمتهای مساوی (حدود ۱۵ سانتیمتر) تقسیم کرده و قسمتها را با پیچاندن سلفون از هم جدا کنید.
هات داگها را حدود ۱۲-۸ ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.
.
طرز پختن هات داگ :
قابلمهای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت متوسط قرا دهید تا به جوش آید میزان آب موجود در قابلمه باید به اندازهای باشد که حداقل تا ۲.۵ سانتیمتر روی هات داگها را بپوشاند.
هات داگها را در آب جوش قرار داده و حرارت را روی متوسط رو به پایین تنظیم کنید طوریکه آب داخل قابلمه ریز جوش بزند. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه فرصت دهید تا هات داگ بپزد.
برای اطمینان از پخته شدن هات داگ، از یک دماسنج گوشت استفاده کنید. دماسنج را در درون ضخیمترین قسمت هات داگ قرار دهید و صبر کنید تا دمای آن حداقل به ۱۶۰ درجه فارنهایت (۷۱ درجه سانتیگراد) برسد.
هات داگها را از آب جوش خارج کرده، فورا داخل آب یخ قرار داده و اجازه دهید حدود ۱۰ دقیقه در آب یخ بمانند.
هات داگ را پس از خنک شدن میتوانید در ظرف دردار در فریزر نگهداری کرده یا آن را به صورت تازه مصرف کنید.
نکته : روش دوم برای پختن هات داگ روش بخارپز است که روش مطمئن تری است چون با قرار دادن هات داگ در آب جوش در صورت سوراخ بودن کاور آب به داخل آن نفوذ می کند.