امروز : سه شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲ می باشد.

گیاهان زینتی

غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان

 

غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان

ادویه تند همچون فلفل، زنجبیل، دارچین، زعفران، سس های تند و خردل، سبزیجات تند مانند سیر و پیاز و انواع سبزی خوردن نظیر ترخون، نعناع، تره، شاهی و شوید به گفته دکتر میرغضنفری در گروه خوردنی هایی هستند که باید در مصرف آن بخصوص در این فصل جانب احتیاط را رعایت کرد. این متخصص در پاسخ این پرسش که چرا مصرف خوراکی های شور باعث بی قراری گرم مزاجان در این فصل می شود .

نمک، مزاج گرمی دارد و مصرف هر ماده غذایی یا تنقلی که با نمک شور شده باشد، برای همه مزاج ها بخصوص گرم مزاجان در این فصل زیان آ ور است؛ بخصوص مغزهای آجیلی شور که علاوه بر مزاج گرم نمک، طبع این مغزها نیز گرم و خشک است و می تواند مضر و التهاب آور باشد. در میان مغزهای آجیلی، بادام یا فندق به دلیل آن که طبع ملایم تری دارند، اگر از انواع خام و بدون نمک و در مقدار پایین مصرف شوند، مشکل خاصی ایجاد نمی کنند، ضمن این که توصیه می شود از مصرف زیاد فسنجان به دلیل دارا بودن گردو و حلوا ارده به خاطر کنجد آن که طبع بسیار گرمی دارد، اجتناب کنید.

سرخ کردن، بو دادن و تفت دادن مواد غذایی، باعث گرم و خشک شدن مزاج می شود و نباید در مصرف غذاهای تهیه شده به این روش زیاده روی کرد. شیرینی و شکلات، عسل، کشمش، مویز و میوه های شیرین همچون انجیر، نارگیل، موز، خربزه و آناناس نیز که مزاج گرم دارند، نباید در خوردنشان زیاده روی شود.

غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان

غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان  غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان  غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان  غذاهای مفید و مضر در فصل تابستان

ارسال نظرات

پاسخی بگذارید

آخرین مطالب